Spoštovane naše stranke,

Ta mesec smo za vas pripravili AKCIJO TROJČEK. Kaj slednje pomeni? Ob združitvi treh storitev naenkrat, vam podarimo kupon za gratis pranje.

Katere opcije imate:

A) servis vozila + menjava pnevmatik + zavarovanje za vaše vozilo= kupon za gratis kpl pranje ali dezinfekcijo z OZONOM ter gratis uporaba nadomestnega vozila za čas opravljanja storitve

B) karoserijsko popravilo + menjava pnevmatik + dezinfekcija = kupon za gratis zunanje pranje

C) servis vozila + menjava pnevmatik + ena izmed spodaj naštetih storitev = kupon za gratis kpl pranje ali dezinfekcijo z OZONOM ter brezplačna uporaba nadomestnega vozila za čas opravljanja storitve

Če potrebujete katerikoli druge tri storitve sporočite in za vas pripravimo akcijo po meri ;)

Izbirate lahko med sledečimi storitvami:

  • poliranje žarometov
  • polnjenje klimatske naprave
  • optika vozila
  • popravilo zavor
  • diagnosticiranje napake na vozilu
  • itd.

 * gratis storitev kpl pranje ali dezinfekcija nista združljivi. Lahko se odločite le za eno izmed ponujenih opcij. Nadomestno vozilo gratis pripada za čas opravljanja naročenih storitev v obeh primerih.

 

Kaj pomeni akcija Dezinfekcija prezračevalnih kanalov in notranjosti vašega vozila.

Zakaj smo dali v našo ponudbo Ozon:

V teh časih je priporočljivo razkuževati tudi notranjost vozila. Pri uporabi sredstva, s katerim se bomo lotili razkuževanja avtomobilske notranjosti, moramo biti zelo previdni, saj z njim nočemo uničiti površin. Nekatera razkužila namreč vsebujejo alkohol, ki lahko poškoduje plastične površine ali izsuši usnje, ki se potem začne luščiti, v drugih pa je »varikina«, raztopina natrijevega hipoklorita, za katero je znano, da razbarva površine. Preko izvedenega postopka dezinficiramo kabinski prostor, kot tudi prezračevalne kanale (cevi in filtre).

Mi smo našli rešitev - OZON. Kaj je ozon, si preberite tu:

Z ionizacijo atmosferskega zraka naprava MX4000 ustvari nestabilno alotropno obliko kisika - ozon O3. Ozon kot zelo močan oksidant odstranjuje vsa onesnaženja iz kabine. Odstrani zbiranje ostankov vode na talni oblogi in izparilnik A / C sistema. Odpravlja tudi neprijetne vonjave, pa tudi glivice, bakterije in viruse, nevarne za naše zdravje. Zaradi svoje visoke učinkovitosti - preko 4000 mg / h - naprava deluje tudi  za večje kabine vozil, omogoča pa tudi veliko hitrejšo dekontaminacijo osebnih avtomobilov. Ozon (O3) je del atmosferskega zraka, ki nastaja kot učinek ultravijoličnega sevanja. Ozon je težji od zraka, nestabilen in se hitro razgradi. Proces razpadanja prispeva k povečanju temperature zraka, vlažnosti in onesnaženosti. Ozon razpada v vodi hitreje kot v zraku. Ozon je v plinasti obliki transparenten z modrim odtenkom v debelejših plasteh. Tekoči ozon je temno modre barve, trdnega stanja - skoraj črn. Ozon je zelo močan oksidant, veliko močnejši od običajnega kisika.

Po uporabi ozona je obvezno zračenje prostora vsaj 0,5 ure!

Za vsa dodatna vprašanja v zvezi s servisiranjem in vzdrževanjem vašega vozila ali za naročilo na omenjeno akcijo VPRAŠAJTE SERVISNEGA SVETOVALCA, ki je za vas dosegljiv na 04/5022013.

S spoštovanjem kolektiv podjetja AVTO LUŠINA d.o.o.