HYUNDAI KONA mali terenec, ki ne zapelje mimo neopazno.

Klasična bencinska Kona že za 15.290€.

Ne spreglejte trenutno veljavne akcije!

  • promocijski prihranek 2.000 € (že upoštevan v ceni navedeni zgoraj)

  • vinjeta za leto 2019 ter obvezno in kasko zavarovanje za 1 € v primeru Hyundai financiranja

  • edina 5-letna garancija brez omejitve kilometrov

  • zimske pnevmatike za 1 € za vozila na zalogi

Ali rabimo še kakšen argument, zakaj ravno Kona? Ne skrbite, tu imamo še enega ;)

Sedaj pa je tu še ELEKTRIČNA KONA. 

Električna KONA že od 35.800 € dalje - ECO subvencija 

Popolnoma nova električna KONA.

  • Impresiven doseg
  • Drzne linije
  • Vsestranskost in prostornost športnega terenca

Električna moč, ki vam požene kri po žilah.

Popolnoma nova električna Kona predstavlja ubrano kombinacijo vsestranskosti in užitka v vožnji. V svoj segment prinaša popolnoma svež veter, saj je prvi kompaktni SUV na električni pogon. Odlikuje jo izjemen doseg, ki ga nadgrajujeta prostornost in drzen izgled. To je avto, ki ne sklepa kompromisov.

Drzen dizajn

Dizajn nove električne Kone, ki izklesane poteze združuje s stilsko priostrenimi elementi, jemlje dih z vsakega zornega kota. 

Zaprta maska motorja ni le spoj drznega oblikovanja in aerodinamičnih ambicij, temveč tudi ponosno naznanja električno poreklo nove električne Kone. Edinstven dizajn dopolnjujejo svojstveno oblikovan prednji odbijač in Konini ikonični dvodelni žarometi.  

Dizajn nove električne Kone, ki združuje izklesane linije in stilsko priostrene elemente, jemlje dih z vsakega zornega kota. Mišičaste površine se odlično ujemajo s krepkimi črnimi obrobami blatnikov, ki poskrbijo, da do izraza pride njen terenski značaj.

Prilagodljivo polnjenje

Ko gre za polnjenje litij-ionskih baterij, nova električna Kona ponuja široko paleto možnosti. Napolnite jo namreč lahko doma ali pa kar na poti, in sicer s pomočjo hitre polnilne postaje. Baterije odlikujejo minimalen spominski efekt, hitro polnjenje, izjemna varčnost in osupljiva zmogljivost.

Sistem za regeneracijo zavorne energije

Ta sistem zbira električno energijo, ki nastane, ko vozilo zavira z elektromotorjem in ne z zavorami. Zavorna energija, ki pri tem nastane, se shranjuje v baterijah in s tem električni Koni omogoča višjo raven napolnjenosti. Intenzivnost delovanja sistema je mogoče preprosto nastaviti kar s pomočjo obvolanskih ročic.

Hyundai se z novim modelom Kona med zadnjimi avtomobilskimi znamkami podal v razred majhnih crossoverjev oziroma mestnih športnih terencev. Kona je dolga 4,16 metra, široka 1,8 metra in visoka 1,55 metra. Obenem ima kona solidnih 17 centimetrov oddaljenosti od tal. Kona je malo manjša kot Santa fe in Tucsona. Avto je na voljo v desetih barvah, prav tako tudi v dvobarvnih kombinacijah. Za doplačilo so na voljo tudi strešni nosilci in kolesa, velika do 18 palcev.

Notranjost: V notranjosti ima Kona precej skupnega z novo generacijo i30. Na sredinski konzoli ima lahko tudi osempalčni zaslon na dotik, pred voznikom pa nov sistem za projekcijo podatkov o vožnji (head-up display). Podatki se ne bodo prikazovali na vetrobranskem steklu, temveč na večji dvignjeni ploščici na vrhu armaturne plošče. Notranjost bo po napovedih manj drzna od zunanjosti.

Kona z bencinskim motorjem je na voljo že za 15.290€.

Na voljo sta dve benciski izvedenki. To sta osnovni trivaljni bencinski litrski motor in 1,6-litrski turbomotor, ki je na voljo v kombinaciji s šeststopenjskim dvosklopčnim menjalnikom in štirikolesnim pogonom. Kmalu bo kona v Evropi na voljo tudi z 1,6-litrskim dizelskim motorjem.

V kombinaciji s sedemstopenjskim menjalnikom bo kona omogočala tudi izbiro načina vožnje med normal in sport.

Nova Kona predstavlja urbanost in dinamičnost.

Lepo vabljeni na testno vožnjo.

Ekipa Avto Lušina d.o.o.