V svoj segment prinaša novo raven sloga, varnosti in prostornosti.

Novi BAYON je najnovejši in hkrati najmanjši član Hyundaijeve večkrat nagrajene palete športnih terencev. In naš novi mestni križanec je pripravljen, da s svojim vrhunskim slogom, obilico prostornosti in še več pametnimi tehnologijami premeša karte v svojem segmentu. Njegova aduta sta tudi dolg seznam varnostne opreme in najnovejše funkcije povezljivosti.

 

HYUNDAI BAYON mali terenec, ki ne zapelje mimo neopazno.

ŽE OD 15.490,00 EUR dalje

Veljavne akcije:

 

Dizajn, ki izstopa.

Novi Bayon s svojimi ostrimi linijami in vpadljivimi proporci zlahka izstopa iz množice. Njegov uglajen in trendovski izgled elegantno združuje Hyundaijev nagrajeni terenski slog in osupljivo novo interpretacijo oblikovnega jezika "Čutna športnost".

Umetniški navdih.

Da bi proslavili svetovno premiero novega BAYONA, smo 9 različnih evropskih umetnikov združili v prav posebno kampanjo. Njen cilj je bil ustvariti umetniška dela, ki jih je navdihnil dizajn našega novega modela. Ideji za ta projekt so botrovale edinstvene značilnosti novinca: je prvi model, razvit posebej za Evropski trg, hkrati pa se ponaša s povsem samosvojim dizajnom – odlična inspiracija za umetniške stvaritve.

 

Ko vznemirljiva vozna dinamika sreča izjemno varčnost.

Novi BAYON po zaslugi nadgrajenih turbobencinskih agregatov z direktnim vbrizgom T-GDi zagotavlja izjemno varčnost in zelo nizko raven emisij CO2, hkrati pa je nared tudi za pristno vozniško zabavo. V različici z blagim hibridnim pogonom (48-voltna baterija) in inteligentnim ročnim menjalnikom (iMT) poskrbi za še višjo učinkovitost, saj dodatno prihrani na gorivu.
 

Inteligentna učinkovitost.

Izbirate lahko med 2 motorjema v štirih različicah, prav vse pa spadajo med najbolj okolju prijazne v segmentu. Ker nam je skrb za naravo pomembna prav toliko kot vam.
 

Blagi hibridni sistem.

Prihranite gorivo in znižajte škodljive emisije. Novi BAYON je na voljo z blagim hibridnim sistemonm z 48-voltno baterijo, ki med pospeševanjem prispeva dodatni navor.
 

Gladko pretikanje.

Za gladko pretikanje je na voljo več možnosti, med drugim tudi 6-stopenjski inteligentni ročni menjalnik (6iMT) ali 7-stopenjski robotizirani menjalnik z dvojno sklopko (7DCT).
 
Blagi hibridni sistem z 48-voltno baterijo – prihranite gorivo in znižajte emisije.

48-voltni blagi hibridni sistem v novem BAYONU pri pospeševanju podpira klasični agregat, saj prispeva dodatni navor in s tem omogoča prihranek na gorivu ter manj emisij. Hyundaijev hibridni sistem združuje kompaktno 48-voltno baterijo kapacitete 0,46 KWh in novi starter generator (do 10 kW električne moči). Odkrijte vse njegove prednosti.

 

Sistem za regeneracijo energije (ERS).

Sistema Idle Stop & Go in AMS (sistem za nadzor alternatorja) ter pnevmatike z nizkim kotalnim uporom dopolnjuje tudi sistem za regeneracijo energije (ERS). Ko se avtomobil premika, a voznik ne pritiska pedala za plin, zaviranje motorja ustvarja kinetično energijo, ki se pretvori v električno in jo shrani v akumulator. Na ta način se znižata poraba in emisije.

Lepo vabljeni na testno vožnjo.

Ekipa Avto Lušina d.o.o.