Popolnoma novi Hyundai i10

Majhen avtomobil za velik vtis.

  • Dinamična nova oblika.
  • Celovita varnostna ponudba.
  • Prostorna kabina in prtljažni prostor.    

Drznite si pustiti vtis.

V življenju za pravi vtis pogosto poskrbijo dovršene podrobnosti. In pri novem Hyundaiju i10 ni prav nič drugače. S svežo in ekspresivno obliko ter širokim naborom najnaprednejših tehnologij je namreč popoln spremljevalec za vse, ki od avtomobila pričakujejo uglajen slog in fleksibilnost, hkrati pa radi pustijo vtis.

Avto, ki zavzame malo, a da veliko

Ko se v mesto zgrne gneča, najbolje odnesejo tisti, ki se najlažje prerinejo skozi ozka križišča in pri parkiranju zavzamejo najmanj prostora. Novi i10 je po zaslugi lahkotnega upravljanja kot nalašč za takšne misije. V dolžino namreč meri zgolj 3,67 metra, v širino pa le 1,68 metra, a kompaktno zunanjost vseeno nadgrajuje s prostorno notranjostjo. Z novim i10 boste namreč vedno imeli dovolj prostora in fleksibilnosti, da boste v vsakem trenutku lahko živeli na polno.

Poteze, ki jih je navdihnila atletska postava.

Oblikovalci novega i10 so inspiracijo pri snovanju zunanjosti našli v izklesani atletski postavi, odeti v elegantno športno opravo. Rezultat je mišičasta karoserija, ki pričara izjemno raven prostornosti. Zunanja oblika obenem uteleša kontrast med gladkimi površinami in ostrimi linijami, s katerimi avtomobil odlično simbolizira tehnološki napredek. Zgodba se nadaljuje tudi v potniški kabini, ki atletski slog spaja s prostornostjo in praktičnostjo.  

Drzna nova oblika

Novi i10 s prepletom gladkih linij in mišičastih potez uteleša dinamičen nov slog, ki v trenutku ukrade pozornost. Prednji del zaznamuje široka črna maska hladilnika, ki skupaj z izbočenima žarometoma poskrbi za vtis športnosti. Vrhunski slog je svoje mesto našel tudi v prenovljeni notranjosti, v kateri vas bodo pričakali sveži vzorci in materiali.

Dinamičen in trendovski

Novi i10 je nižji, a hkrati tudi širši od predhodnika, s čimer v razred mestnih malčkov vnaša popolnoma edinstven oblikovni slog. Njegov uglajen, a hkrati dinamičen dizajn uteleša popoln kontrast med gladkimi površinami in ostrimi linijami. Njegovo karoserijo je navdihnila mišičasta atletska postava, zato se pod izklesano zunanjostjo skriva pravo razkošje prostora.

Prilagodite ga popolnoma po svojem okusu.

Novega i10 si lahko omislite v 10 različnih barvah karoserije, na voljo pa sta še dve različni barvi za streho. Tako lahko izbirate kar med 22 barvnimi kombinacijami in kar najbolje izrazite svoj edinstven slog.

Prostoren in trendovski

V trendovski notranjosti novega i10 vas bodo pričakali sveži vzorci, prefinjeni materiali in najsodobnejši infozabavni sistem, vse skupaj pa zaokroža prečiščen, moderen slog. Pozornost takoj pritegne tridimenzionalni vzorec v obliki čebeljega satovja na armaturni plošči in stranicah vrat, ki kabini doda športni pridih. Okrogla stranska zračnika optično razširita voznikov delovni prostor in ustvarita občutek zračnosti. Prar tako pa pogled vodita proti prostornim odlagalnim površinam v vratih in nad sovoznikovim predalom.

Zasnovan za maksimalen izkoristek prostora

Notranjost novega i10 lahko personalizirate s pomočjo štirih barvnih kombinacij.

Učinkoviti agregati za mestne ali podeželske ceste

Glede na svoje potrebe lahko izbirate med dvema bencinskima agregatoma z večtočkovnim vbrizgom. Osnovno izbiro predstavlja 1,0-litrski trivaljnik z 49,3 kW in 96 Nm navora, na voljo pa je tudi 1,2-litrski štirivaljnik z 61,8 kW in 118 Nm navora. Oba motorja sta serijsko opremljena s tehnologijo Idle Stop and Go (ISG). Slednja ob postanku samodejno izključi motor, s tem pa zniža raven emisij CO2 ter poskrbi za varčnejšo in učinkovitejšo vožnjo. Oba motorja sta na voljo z dvema menjalnikoma.

Več energije za boljši izkoristek goriva z ERS

Inteligentni sistem za regeneracijo energije (ERS) v novem i10 ki zbira kinetično energijo, nastalo pri premikanju naprej, ter jo uporablja za napajanje vozila. Ko nogo umaknete s pedalke za plin in pustite, da avtomobil teče v prestavi, sistem nastalo kinetično energijo pretvori v električno ter jo shrani v akumulatorju. ERS nato pospeševanju uporabi to energijo za napajanje električnih komponent, s čimer zmanjša obremenitev motorja in tako omogoča varčnejšo vožnjo.
 

Vodilna raven povezljivosti v segmentu

Novi i10 je opremljen z vsem, kar potrebujete, da se med vožnjo osvobodite stresa in na cilj pridete prej. Pri tem se še posebej izkaže 5-letna brezplačna naročnina na storitve LIVE, ki jo vključuje infozabavni in navigacijski sistem z 8-palčnim zaslonom na dotik. Tako lahko vedno dostopate do aktualnih informacij o bližnjih bencinskih servisih in cenah goriva, stanju v prometu, vremenski situaciji, zanimivostih v okolici in celo o prostih parkirnih mestih ter Hyundaijevih salonih v vaši bližini. Kjer je to zakonsko omogočeno, boste prejeli celo podatke o točkah nadzora hitrosti.
 

Več varnih in brezskrbnih kilometrov

Z naborom najnaprednejših sistemov za pomoč vozniku, združenih pod oznako Hyundai SmartSense, i10 prinaša enega najbolj izpopolnjenih varnostnih paketov v segmentu. Tako boste na vsaki poti še varnejši in popolnoma brez skrbi. Nova multifunkcijska kamera spredaj omogoča delovanje kar petim različnim varnostnim sistemom, med katerimi so sistem za preprečevanje naleta (FCA), funkcija High Beam Assist (HBA), sistem za pomoč pri ohranjanju voznega pasu (LKA), sistem za nadzor voznikove zbranosti (LKA) in inteligentni sistem za prepoznavanje prometnih znakov (ISLW).
 
Za več informacij ali rezervacijo testne vožnje vas vabimo, da nas obiščete v našem prodajnem salonu ali pokličete na 04/50 22 000.