O NAS

Nekaj argumentov zakaj izberite nas kot pooblaščenega prodajalca in serviserja vozil znamke HYUNDAI in SUZUKI:

 

  • pri nas lahko kupite original nadomestne dele, dodatno opremo ali izdelke butik. Čudoviti izdelki so namreč tudi odlična ideja za darilo.

  • nudimo vam cenitev poškodovanih vozil ter strokovno kleparsko in ličarsko popravilo.

  • Karoserijsko in servisno popravilo na pooblaščenem servisu vam zagotovi še nadaljnjo garancijo  ki ne vpliva na garancijo vašega vozila. V kolikor imate vse predhodno urejeno z vašo zavarovalnico vam po opravljenem popravilu ni potrebno plačati računa za popravilo, temveč nas le pooblastite za urejanje postopka. V kolikor vaše zavarovanje vključuje uporabo nadomestnega vozila, vas za čas popravila uredimo nadomestni prevoz.   

  • V sklopu avtomehanike deluje tudi avtopralnica, kjer vam vozilo po opravljenem servisu v naši delavnici tudi operemo.

  • Ker je naše podjetje renomirano ter z vrsto let izkušenj.  

 

Zgodovina podjetja

 

Ustanovitelj podjetja Lušina Franc je leta 1988 pričel s popoldansko dejavnostjo vzdrževanja vozil. V letu 1991 se je registriral kot redni obrtnik ter odprl obratovalnico z imenom AVTOMEHANIKA Lušina Franc. Konec leta 1991 je podpisal pogodbo s podjetjem Hyundai Avto Trade d.o.o. Ljubljana in podjetje je postalo pooblaščeni serviser ter prodajalec vozil Hyundai. Delavnica je delovala na področju avtomehanike ter menjave in centriranja gum. Istega leta je pričel z zaposlovanjem novih delavcev ter izobraževanjem vajencev.

Zaradi zanimivega programa vozil Suzuki je Franc leta 1993 podpisal pogodbo za prodajo ter servisiranje vozil Suzuki s podjetjem Suzuki Odar d.o.o. Ljubljana. S tem se je delovanje podjetja močno povečalo, število zaposlenih naraslo in pojavila se je potreba po izgradnji avtosalona.


Leta 1994 se je Lušina Franc priglasil za preoblikovanje iz obrtnika v samostojnega podjetnika in maja 1994 dobil tudi uradni naziv samostojni podjetnik. Istega leta se je pričela gradnja novega salona. Otvoritev novega prodajnega salona ter pokritega skladišča za prodajo vozil je bila maja 1996.

Lušina Franc je kot eden prvih avtomehanikov pri Obrtni zbornici Slovenije opravil mojstrski izpit, dve leti kasneje sta si naziv mojster avtomehanik pridobila tudi dva od zaposlenih.

Leta 2004 je podjetje v Stockholmu prejelo nagrado za najboljši tržni delež pri prodaji vozil Hyundai.

Leta 2015 smo prejeli nagrado za najboljšega Suzuki partnerja v Sloveniji.

Verjamemo, da so vse prejete nagrade spodbuda za prihodnje dobro delo in kvalitetno rast podjetja.

Ker vam želimo vaš obisk narediti še lepši, smo za vas v letu 2015 povečali salon ter zgradili novo sprejemno pisarno. V sklopu novo zgrajenega objekta bo delovala tudi popolnoma nova avtopralnica.

 

V podjetju za uspešen nakup ter varnost vašega vozila skrbi 12 zaposlenih. Slednji se redno udeležujejo šolanj, ki so organizirana na evropskem nivoju.