Prišel je čisto novi S-Cross

 

Življenje prinaša vedno nove izzive. Nanje se lahko pripravite ali pa se pustite presenetiti. S-CROSS vam olajša izbiro. Drzna, prepričljiva oblika športnega terenca in pametni varnostni sistemi predstavljajo le začetek. Tu je še obilica prostora za družino, prijatelje, prtljago in tehnologija štirikolesnega pogona ALLGRIP, ki vam pomaga obvladovati različne vozne podlage. Zato ne skrbite, kakšna bo vaša nadaljnja pot. Bodite pripravljeni prestopiti meje.

 

Odličen videz

S-CROSS že s prvim pogledom razkrije svoj pravi karakter. Prikaže se vam čvrsto športno terensko vozilo z mogočnim izgledom, ki z velikimi zgornjimi in spodnjimi režami v prednji maski vzbuja pozornost in si želi pustolovščin. A s pogledom od blizu opazite tudi njegovo dovršenost, prefinjenost in uglajenost.

 

Napadalna oblika športnega terenca

Vedno je potrebno narediti dober prvi vtis, a pomembnejši je vtis, ki traja in traja. Razlika je v podrobnostih. Dlje časa opazujete, bolj vam je všeč – prav to vam obljublja S-CROSS.

 

Notranjost - prostor za igro

S-CROSS tudi v notranjosti ponuja razkošje. Prostorna kabina ustvarja občutek razsežnosti z velikim vetro- branskim steklom in odlično vidljivostjo ob straneh. Preverite in občudujte, kar ste do sedaj zamujali.

 

Zabave toliko, kot si jo želite

S-CROSS razume, da je življenje namenjeno užitku. Naj bo del vaših vsakdanjih poti ali začetek novega poglavja v vašem življenju – S-CROSS vedno izpolni pričakovanja.

 

48V SHVS blagi hibridni sistem

S-CROSS je opremljen z 48V SHVS blagim hibridnim sistemom. Sestavljajo ga 48V ISG (integrirani zaganjalnik) s funkcijo elektromotorja, 48V litij-ionska baterija in 48-12V DC/DC pretvornik. Sistem uporabi regenerirano energijo, ki se ustvari ob zaviranju, da zmanjša porabo goriva in izboljša vozne zmogljivosti. V običajnih voznih razmerah zmanjša porabo goriva tako, da zmanjša navor motorja (MNZ) in ga nadomesti z elektromotorjem.
Ko presodi, da voznik želi hiter pospešek, s pomočjo nadzorovanega dodajanja navora in povečanjem navora (glej spodaj) poveča odziv, blaženje in pospešek. Poleg tega elektromotor med zaviranjem prestavi motor (MNZ) v stanje prostega teka za še večjo učinkovitost porabe goriva. Sistem je zasnovan tako, da pomaga motorju, kadar so za to izpolnjeni primerni pogoji.

Da boste izbrali pravo vozilo, glede na vaše potrebe, vas vabimo na testno vožnjo.

Za rezervacijo vozila nas lahko pokličete na 04/5022000 oz. 041/630754

Lepo vabljeni :)

 

Ekipa Avtohiše Lušina