SERVIS

Podjetje je že trideset let slovenski predstavnik znamk HYUNDAI in SUZUKI. Zaposleni se redno udeležujejo šolanj tako v Sloveniji kot šolanj organiziranih v tujini. Dnevno so povezani s tehnično službo ter tovarno, ki jih sproti obvešča o novostih pri vozilih. Opravljena imajo potrebna certificiranja za strokovno in kvalitetno servisiranje vozil zastopanih znamk.

V sklopu deluje tudi TRGOVINA Z REZERVNIMI DELI. S pomočjo VIN številke vašega vozila vam poiščemo original nadomestni del, s katerim bo vaše vozilo ponovno brezhibno.  Preverite ugodno servisiranje starejših vozil, saj ima tovarna za posamezno znamko mnogo nadomestnih delov, ki so namenjeni vozilom za servisiranje izven garancijskega obdobja. Nadomestni deli so originalni, vendar glede na starost vozil, cenejši. Velikokrat pa lahko vozilo v letih ugodno popravimo tudi z obnovljenimi deli.

V primeru avtomobilske nesreče strankam nudimo KLEPANJE in LIČANJE vozil. Kot pogodbeni partner zavarovalnic vam privarčujemo na času, saj lahko vse uredite pri nas. Popravilo pa je urejeno skladno zahtevam proizvajalca, zato vam tovarniška garancija na karoserijo ostane veljavna, skladno pogojem, ki ste jih prejeli ob nakupu vozila.

V sklopu avtoservisa deluje tudi AVTOPRALNICA. V letu 2015 smo za vas odprli popolnoma novo in še večjo avtopralnico. Poleg ročnega zunanjega pranja, vam nudimo tudi notranje čiščenje, po potrebi globinsko čiščenje ter vam vozilo spoliramo.

Za čas popravila si lahko ugodno IZPOSODITE NADOMESTNO VOZILO, namenjeno predvsem rednim strankam v času, ko je njihovo vozilo v popravilu ali v primeru, ko kupec čaka na prevzem novega vozila.

DEMONSTRACIJSKE - TESTNE VOŽNJE v času servisiranja vozila vas vabimo, da se zapeljete z novimi modeli ter preverite, če ni morda že čas za menjavo jeklenega lepotca. Prijavite se na vožnjo kar na našo elektronsko pošto prodaja@avto-lusina.si oz. nas pokličite na 041 630754.

ZAVAROVANJE VOZIL v času servisiranja lahko v našem salonu uredite letno zavarovanje vozil. Naša prodajna svetovalka vam bo prijazno svetovala katero zavarovanje bo za vas najugodnejše. Sodelujemo s kar tremi največjimi zavarovalnicami, kar pomeni več možnosti za vas in  to na enem mestu!

Za stranke, ki želijo počakati na popravilo oz. servisiranje vozila v prijetnem okolju naše ČAKALNICO Z OTROŠKIM KOTIČKOM, smo pripravili prijetno presenečenje. Poleti si lahko privoščite sproščujoč čas na terasi polni čudovitih rož, preberete kakšno knjigo in si privoščite osvežujoče napitke.