NAGRADNA IGRA SUZUKI CONNECT

 

SUZUKI CONNECT je mobilna aplikacija, ki vam omogoča, da lahko vedno spremljate kaj se dogaja z vašim Suzuki S-CROSS vozilom. Aplikacija je trenutno dostopna samo za vozila Suzuki S-CROSS (prenovljen model).

Brezplačno obdobje za uporabo aplikacije Suzuki Connect je 36 mesecev.

Aplikacija SUZUKI CONNECT ima 7 funkcij:

OBVESTILA O STANJU- v primeru, da ste zapustili vozilo in odšli brez, da bi ga zaklenili ali da ste pustili prižgane luči oziroma utripalke, vas aplikacija na to opozori.

OBVESTILO O VZDRŽEVANJU / ODPOKLICU- aplikacija vas bo obvestila kdaj je čas za redne vzdrževalne preglede. Prav tako boste prejeli obvestilo, če bo vaše vozilo vključeno v vpoklic ali servisno akcijo.

OBVEŠČANJE O OPOZORILNI LUČKI- če se zaradi težav v vozilu prižge opozorilna lučka, boste na pametni telefon prejeli obvestilo. Aplikacija bo navedla vzrok težave in priporočila kako ukrepati. Z aplikacijo lahko nato neposredno pokličete trgovca ali zaprosite za pomoč na cesti.

ISKALNIK PARKIRANEGA VOZILA- na aplikaciji lahko preverite lokacijo vašega vozila (kjer ste nazadnje ugasnili motor) ali pa njegovo lokacijo delite preko sporočila.*
* V primeru parkiranja v večnadstropni parkirni hiši lahko na zemljevidu sicer najdete lokacijo, vendar nadstropje ni prikazano.

VARNOSTNO OBVESTILO -če se aktivira varnostni alarm ali če se v času, ko vozila ne uporabljate, zažene motor, na pametni telefon prejmete varnostno obvestilo.

ZGODOVINA VOŽNJE- v aplikaciji bo zabeležena zgodovina vožnje za zadnjih 18 mesecev.

OPOZORILO O ČASOVNEM OMEJEVANJU

 

KORAKI ZA REGISTRACIJO RAČUNA:

Namestite aplikacijoSuzuki Connect na svoj pametni telefon - s QR kodo ali aplikacijo poiščite v trgovini App Store / Google Play Store.

Kontaktirajte nas in posredovali vam bomo registracijski obrazec.

Po skeniranju QR kode iz obrazca kliknite »Ustvari račun«.

Vpišite zahtevane podatke.

Če se strinjate, potrdite polje »Strinjam se z zgoraj navedenim«in nato kliknite »Naprej«.

Nato sledite navodilom objavljenim na spletni strani.

 

V primeru, da s svojim telefonom ne morete optično odčitati QR kode se v aplikacijo lahko prijavite preko spletne strani in sledite navodilom.

Po končani registraciji računa pojdite v svoje vozilo, da opravite končne nastavitve. Sledite navodilom.  Ko se prikaže domača stran aplikacije SUZUKI CONNECT, je nastavitev končana.

 

Želimo vam srečno vožnjo z vašim SUZUKI S-CROSSom.