Vedno je lepo biti v družbi zmagovalcev. Še toliko bolje pa je, če si enega od njih tudi lastite.

Izbira najboljšega ni več le za privilegirane - Hyundai je vodilna znamka v avtomobilističnem svetu, ki vam ponuja le najboljša vozila v različnih segmentih.

Hyundai Tucson bo vsekakor odlična izbira, saj je zmagovalec Prima primerjalnega testa, slovenski novinarji so ga prepoznali kot najboljšega športnega tereneca srednjega razreda. Prepičal jih je s svojo celovitostjo, saj se je zelo dobro odrezal v vseh ocenjevalnih sklopih, najboljše ocene pa je prejel pri asistenčnih sistemih, pri ceni ter lastniških stroških.

Kakovost Hyundai Tucsona kot tudi ostalih SUV modelov - Bayona, Kone in Santa Fe pa dodatno potrjuje že 4. zaporedno prejetje priznanja Qudal. Priznanje Qudal za najvišja raven kakovosti na slovenskem trgu ste Hyundaijevim vozilom podarili potrošniki. 

 

Tudi Hyundai i2o je postal zmagovalec Prima primerjalnega testa - "Najbolj prima mali avto" po izboru slovenskih novinarjev.


Rezervirajte svoj termin za TESTNO VOŽNJO in se prepustite užitkov v vožnji.


Za vse dodatne informacije smo dosegljivi na:

04 50 22 015 / 041 630 754
prodaja@avto-lusina.si
__________________________________________________________________________________________________________________________________

vir: Qudal priznanje: https://www.qudal.com/SLOVENIA-653YP18

vir: Prima test Hyundai i20:  https://www.hyundai.si/novice/255/najboljsi_mali_avto_po_izboru_slovenskih_novinarjev/

vir: Prima test Hyundai Tucson: https://www.hyundai.si/novice/275/najboljsi_je_hyundai_tucson/